keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Seksin puute ei ole tasa-arvo-ongelma

Viime viikolla tulin lukeneeksi Piraattipuolueen ehdokkaan Panu Horsmalahden kirjoituksen siitä, kuinka "Seksin puute on tasa-arvo-ongelma". Kirjoitus herätti minussa myötähäpeää.

Minua häiritsee se, miten hän puhuu seksistä perustarpeena. En kiellä sitä, etteikö seksi olisi perustarve, mutta minulle seksi ei ole kylmäkiskoista lihan survontaa ja laukeamista. "Oikeasta, hyvästä seksistä" on tietysti niin monta näkemystä kuin on ihmisiäkin, mutta kyllä minulle seksin tärkeä osa on emotionaalisen yhteyden vahvistaminen. Ja jos seksiä käytetään prostituution muodossa kulutushyödykkeenä, kuin kevytmaitoa siwan hyllyltä, niin mihin se auttaa? No, eipä tarvitse tunnustaa kavereille olevansa neitsyt. Toisekseen, siitä saa läheisyyden tuottaman oksitosiinin myötä hetkellisesti hyvää mieltä. Saa purkautua. Jos kärsii voimakkaasta huora-madonna-syndroomasta (eli ei näe "hyviä naisia" seksuaalisina), niin huorat saattavat voida tarjota liennytystä tähän vaivaan - eli heidän kanssaan voi sitten toteuttaa itseään seksuaalisesti.

Mutta mitä tämä ratkaisee? Kyse on vain kipulääkkeestä itseaiheutettuun syöpään. Jos ongelma on että ei saa niin paljon seksiä kuin haluaa, niin kannattaa mennä peilin ääreen mietiskelemään hetkeksi. Jos elät miehenä kroonisessa puutostilassa, niin omien uskomusten tutkiskelu voi tehdä ihan hyvää. Esimerkiksi Horsmalahti tuntuu kuuluvan siihen kansanosaan, joka ajattelee että naiset ovat este seksin saamiseen. Ainoa este Horsmiksen kuvailemien miesten seksin saamiseen taitavat olla he itse. Toistan kehoitukseni ajattella asiaa naisten näkökulmasta, kuten kirjoituksessani 'Womanual for Nerds'.

Toivon, että olen tulkinnut Panun jutut väärin, mutta jotenkin niistä huokuu sellainen ajatus, että naiset ovat inhottavia ja katalia, kun eivät anna solkenaan kaikille.

"Joka tahtoo rakkautta mieli täynnä pelkkää vihaa
herää ludelavitsalta, nyrkki kauhoo kylmää lihaa."

-CMX, Lihan Syvyyksiin (Isohaara)

Nimimerkki "vieras nainen" kirjoitti mielestäni aika osuvasti Horsmiksen sivulla:
"Jos kerran teeskentelemällä sitä YT-miestä saa pillua niin mikä on ongelma? Ja jos mies on sitä AT- kastia niin pillun saantiakin helpottaisi jos alentaisi omaa vaatimustasoaan. Usein olen baarissa todennut kuinka kaikin puolin vastenmieliset miehet yrittävät tavoitella kaltaistani laatulihaa ja huorittelevat kun pidän jonkun sortin tasoa yllä. Kun kyse on pelkästä seksuaalisesta tyydytyksestä ei veneentappi huonoilla hampailla, pahalta haisevana ja oksettavana kiihota."

NIMENOMAAN!! Mikä estää ryhtymästä ns. Ylemmän tason mieheksi? Tai edes teeskentelemästä sellaista? Jos tekosyyt karsittuasi vastaukseksi jää "oma saamattomuus", niin on ansainnutkin olla saamatta.
Miksi ei heru? 5 pisteen vihje

Jos naiset olisivat evoluution myötä kasvaneet haluamaan "alemman tason miehiä", niin maailma olisi ihan toisen näköinen. Evoluutio ei vaan suosi sellaisia tyyppejä, jotka jo näyttävät itseään kohtaan välinpitämättömiltä. Kuinka itseään kohtaan välinpitämätön ihminen voisi huolehtia kenestäkään toisesta, jos ei edes itsestään? Tämä on todella karkeaa yleistystä, mutta rauhan aikana todennäköisimmin pärjää vakavaraiset bisnesmiehet ja poikkeusoloissa naiset hakeutuvat 'fyysisempien' miesten pariksi. Eli kulloisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa parhaan vakauden ja turvallisuuden naiselle ja tämän jälkikasvulle tuottamaan kykenevä mies on vahvoilla. Naiset on biologisesti viritetty ajattelemaan myös mahdollisen raskauden ja synnytyksen aikaa, jolloin nainen on kaikkein avuttomimmillaan. He tuskin aktiivisesti ajattelevat tätä vaikutinta parinvalinnassa, mutta siellä se kuitenkin on. Ja tämä tarve kamppailee elintilasta seksuaalisen itseilmaisun kanssa.

Vaikka naiset haluaisivat milloin minkäkinlaisen unelmamiehen, niin he ovat valmiita katselemaan pahimpia renttuja ja jopa väkivaltaisia kusipäitä ihmeen pitkään. Vaikea kuvitella, että kyse olisi pelkästään hoivavietistä tai ajatuksesta: "rakkauteni vielä parantaa hänet ehkä joskus". Kuka nainen oikeasti haluaa hoivata aikuista miestä? Ei kukaan!  Moni kyllä ajautuu siihen, mutta kuinka monen tavoitetila se on, että saisi pestä jonkun rentun kalsaripyykkiä ja paapoa tätä kuin avutonta lasta? Jos miettii jo ihan evoluution kannalta, niin eiköhän naiset hae sellaista kumppania, joka tekee heistä itsestään vahvemman, eikä päin vastoin. Ja sellaista kumppania haluaa pitää hyvänä ja tehdä palveluksia hänelle - ei siksi että hän on reppana joka ei pärjäisi ilman, vaan koska hän ansaitsee sen ja häntä on helppo rakastaa.



Näin ollen, jos mies ei herätä minkäänlaista turvallisuuden tunnetta naisessa, niin toiveet ainakaan pitkäaikaisesta parisuhteesta on menetetty. Jos mies ei johdonmukaisesti uskalla olla sitä mitä on, niin naiset kyllä haistaa sen. Naiset tuntuu sulattavan ihan uskomatonta paskaa miehiltä, jos miehet tekevät sen määrätietoisesti ja luontevana osana persoonaansa. Siis vaikka mies juoksisi vieraissa ja haukkuisi naistaan kännissä läskiksi huoraksi, niin kummasti vaan monet naiset on valmiita sietämään sitä. Kai se on vaan siitä "roolin" johdonmukaisuudesta ja häpeilemättömyydestä kiinni. Jos mies on rehellinen pelimies, joka ei anna turhia toiveita uskollisuudesta, niin naiset voivat silti luottaa häneen ja panna menemään! He voivat luottaa hänen nussivan joka ikistä toista naista joka vastaan tulee, mutta se on ok, koska se on ennustettavaa ja he tietävät että näin tulee tapahtumaan. Voisiko sanoa, että nainen haluaa tietää mitä on saamassa, jotta voi rakentaa tulevaisuuttaan osittain tämän varaan. Ja tätä naiset testaavat kaikenlaisilla horjutusyrityksillä, joilla he testaavat hänen uskoaan omaan itseensä ja elämäntehtäväänsä.


Jos sinulla ei ole vielä oma elämäntehtäväsi selvillä, niin mieti tarkkaan mikä se on. Mikä on niin hienoa, että voisit kuolla iloisena sitä tehdessäsi tai sen puolesta kamppaillessasi? Sillä, mitä se on, ei ole juurikaan väliä. Tärkeintä on, että sinulla on suunta ja tehtävä. Oli se sitten vaikka polkupyörien tuunaaminen, maailman pelastaminen tai osakkeilla rikastuminen - ihan sama. Ja kun tiedät mitä haluat tehdä, niin tee se - ole sitä. Jos työpaikkasi ei ole linjassa tämän asian kanssa, niin vaihda työpaikkaa. Jos sinulta puuttuu jotain tärkeitä tietoja ja taitoja tavoitteessasi etenemisessä, niin ala hankkia niitä. Älä häpeile edetä kohti tavoitteitasi. Älä häpeile olla itsesi. Karsi elämästäsi kaikki ne asiat mitkä estävät sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi. Kun olet luopunut hapuilusta, niin saatat huomata, että naisten huomio, suosio ja läheisyys oikeastaan löytävät sinut.

Jos olet nörtti, niin ole sitten kunnolla ja ylpeä siitä - todennäköisesti löydät samanhenkistä seuraa

Tämä toimii muutenkin kuin miehenä olemisessa. Mieti juuri olleita eduskuntavaaleja. Kepu on pettänyt maaseudun, vihreät kusi omiin muroihinsa ydinvoimaäänestyksessä, vasemmistolaiset on vähän häpeillen vasemmistolaisia - etteivät vaan tulisi sekoitetuksi tosikko-änkyröihin. Kokoomuslaiset ovat rehellisesti porvareita ja perussuomalaisetkin ovat vetäneet johdonmukaista linjaa. PerSut eivät häpeilleet olla maahanmuuttovastaisia ja ydinvoimamyönteisiä. Heillä ei ole poliittisen tuuliviirin mainetta. Vielä. Jännityksellä seuraan, astuvatko he tähän miinaan. Jos he pettävät linjansa, he saavat huomata, että heidän kansansuosiolle käy kuin epäjohdonmukaisen miehen rakkauselämälle.

Kuvalähteet:
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=66667
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=72260
http://www.hilavitkutin.com/wp-content/uploads/2009/09/979_article.jpg
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/1009/laundry-day-women-laundry-50cal-demotivational-poster-1284989974.jpg

25 kommenttia:

  1. Todellakin, seksin puute ei ole tasa-arvo-ongelma. Panu on malliesimerkki oikeasta ihmistenvälisestä sosiaalisesta ympäristöstä pudonneesta nörtistä, joka on tilanteessa tahtomattaan. Poikkeuksena siis moniin tuntemiini tyyppeihin, jotka on nörttejä omasta tahdostaan eivätkä tosiaankaan valita pillun puutetta. Toisaalta eipä niillä edes tunnu olevan puutettakaan. Nuo seksistä vaille jääneet nörtit osoittavat ettei tarvita huumeita saadakseen elämänsä ihan helkutin sekaisin ja pilalle. Jotenkin tuo koko tilanne ettei "saa" seksiä tuntuu ihan uskomattomalta. Suurin osa seurustelevista miehistä ei todellakaan allekirjoita väitettä että miehet haluavat enemmän seksiä kuin naiset. En sitten tiedä onko siinäkin jonkunlainen ongelma kyseessä. :P

    Samalla kun nuo nörtit erkaantuvat ihmisistä heidän läheisyyden halu kasvaa. Läheisyyden jakaminen on just sitä kommunikointia jota totaalisesti nörttiytyneet ei vaan enää osaa. Sosiaalisten kontaktien sijaan he vaativat seksiä. Tilanne ei ole pelkästään säälittävä, se on oikeastaan huolestuttava. En usko että menee kovin kauas metsään jos väitän että nörteistä tuntuu että maailma nauraa niille ja sille on tehtävä jotain. Itse tykkään välillä ajautua synkkyyteen ja tehdä musiikkia totaalisessa depressiossa, mutta esmes kouluampujat on näyttäneet että ahdistusta voi purkaa muillakin tavoilla.

    VastaaPoista
  2. Väitän että naiset ovat lähtökohtaisesti paljon seksuaalisempia kuin miehet - ja etenkin laadullisesti. Kun olen keskustellut naisten kanssa heidän seksuaalisista fantasioista ja lukenut mm. Nancy Friday kokoaman kirjan aiheesta, niin onhan ne ihan hemmetin pitkällemeneviä, jännittäviä, monisäikeisiä ja erittäin riettaita tarinoita verrattuna joidenkin miesten "olispa siistiä panna Rihannaa, no vaikka takaapäin"-tyylisiin haaveiluihin. Mutta mistä tällainen illuusio siitä, että miehet haluaisivat seksiä enemmän johtuu, on luullakseni siitä, että miehille on sosiaalisesti hyväksyttävämpää julkisesti kailottaa siitä kylällä suureen ääneen ja osoittaa sitä käyttäytymisellään.

    Satuinpa katsomaan muuten tuohon läheisyyteen liittyvän jutun töllöttimestä, jossa joku naistoimittaja kokeili jotain halailuterapiaa Los Angelesissa. Siellä parikymmentä tuntematonta tyyppiä oli kokoontuneet yhteen ja he noin tunnin ajan halailivat toinen toisiaan - seisten, makuulteen, miten milloinkin. Siinä ei ollut mitään ilmeisen seksuaalista, ainoastaan ihmisten välistä läheisyyttä ja keskinäistä vilpittömän hyvän olon ja tahdon jakamista. He vaikuttivat kaikki ihan haltioituneilta siitä, miten hyvä olo siitä tuli. Kosketus on tärkeä osa molemminpuolista hyväksytyksi tulemisen tunnetta. Ja vaikka jotkut nauravat ivaillen jollekin häirikölle, että "eikö äiti halannut lapsena kun pitää käyttäytyä noin", niin mitä jos ihan vakavasti miettii että näitä kouluampujia olisi yksinkertaisesti halattu (ja muutenkin osoitettu hyväksyntää) säännöllisesti, niin olisiko heidän nihilisminsä voinut kasvaa niin suureksi että he puristavat liipaisimesta? Tiedän, tämä voi olla karrikoitua ja utopistista spekulointia, mutta kosketuksen voima on silti kiistämätön. http://kotisivukone.fi/files/pirpana2.kotisivukone.com/tiedostot/kosketuksen_merkitys_-artikkeli.pdf

    Synkkyydessä on mielestäni ihan hyvä käydä toisinaan, kunhan sinne ei jää. Itsekin sinne päätyessäni viritän sen taiteellisen itseilmaisun moottoriksi - jos kyseessä on naishuolet, niin tuloksena on runoja. Mutta sitten taas kun naiset aiheuttaa positiivisen tunnereaktion, niin heistä tulee minulle helposti muusia akvarellimaalaukseen ja muuhun kuvataiteeseen. Naiset <3

    VastaaPoista
  3. Jussi Asikainen23.4.2011 klo 14.07

    Todellaa häiritsevästi alennat prostituution ja vertaat sitä kulutushyödykkeeseen kaupan hyllyllä. Alalla kuitenkin asustaa todellisia seksuaali-terapeutteja yrittäjinä tarjoamassa palveluna aidon rakkauden tasoista ihmiskontaktia. Suosittelisin jatkossa ensin tutustumaan aiheeseen tätä pintapuolista vilkaisua paremmin.

    VastaaPoista
  4. Jussi, mitä veikkaat - kuinka suuri osa prostituoiduista on "todellisia seksuaali-terapeutteja"? Kuinka moni on alalla kutsumuksesta auttaa ihmisiä eheytymään seksuaalis-sosiaalisina entiteetteinä? Prostituoiduthan kusisi omiin muroihinsa taloudellisesti ihan kympillä, jos he hoitaisivat "oireiden" (eli panetuksen) sijaan "sairautta" (eli sitä ettei voi saada seksiä kuin ostamalla). Vedän mutkaa vähän suoraksi, mutta mielestäni prostituutio ilmiönä perustuu joko naisten alistamiseen/pakottamiseen tai luuseri-miesten hyväksikäyttöön. Kuulen kyllä mielelläni lisää näistä "todellisista seksuaali-terapia-yrittäjä"-ilotytöistä, vaikka uskonkin että he edustavat häviävän pientä marginaalia, jonka perusteella en arvioisi alaa/ilmiötä yleisesti.

    VastaaPoista
  5. Blogin kirjoittaja, jonka nimeä en edes
    katsonut, kehuu naisia ja heidän parinvalintaansa yököttävästi ja varauksetta.
    Hän on pelkkä eläin, jolta puuttuu ihmisyyteen rinnastettava kyky seksuaaliasioissa.
    Ilmeisesti se on ainoa asia, jota HÄN ei osaa tässä maailmassa kyseenalaistaa tuumaakaan; se, että nainen kuin nainen pitää alistaa isolle tai ainakin tyhmälle kyrvälle. Miehen vika ilman muuta jos ei läheisyyttä synny tai sopivaa partneria löydy, joopajoo. Taivaita hipovaa modernia ajattelua. Olet pari miljoonaa vuotta jäljessä seksuaalisivistyksestä, jos ajattelet olevasi jokin asiantuntija.

    Noo, tällainen maailma, jossa blogisti ja useimmat muutkin elävät valitettavasti on naisten määrittelemä *ehdollinen totuus*. Kannattaa muistaa, että meitäkin on, jotka emme siinä elä.

    Minä olen yhteiskunta- sekä naisvihaaja, mutta oma tyttöystäväni kyllä tietää mitä se tarkoittaa. Varaukseton usko biologiaan ja siihen, että naiset tekevät oikein valitessaan ensisijaisesti vitun typeriä miehiä kumppaneikseen takaa pohjaa naisten heikkoudelle tulevaisuudessakin. Seuraavan kerran kuolen, täytyy katsoa, ettei tarvitse syntyä tällaiseen "ihmisviidakkoon" uudestaan. Pistää niin vihaksi lukea tällaista roskaa.

    VastaaPoista
  6. Monet ilotytöt ovat haastatteluissa kertoneet, että asiakaskunta koostuu paljolti myös parisuhteessa elävistä miehistä. Miksi ihmeessä nämä sitten kävisivät heidän luonaan jos teoria parisuhdeseksin ihanuudesta ja maksullisen kurjuudesta pitäisivät paikkansa?
    Harvemmin prostituutiokeskustelun yhteyteen tuodaan esille se seikka, että parisuhteissakin harrastetaan yhtä lailla tunteetonta, täysin mekaanista seksiä. Eikä välttämättä sekään ole ilmaista.
    Asiakaskunnan tituleeraminen nörteiksi vaikuttaa hassulta. Sellaiset henkilöt kuten Hugh Grant, Charlie Sheen ja Tiger Woods ovat ostaneet seksiä ilotytöiltä. Harva mies ei heidän naisseikkailujaan haluaisi kokea.

    VastaaPoista
  7. Rasputin, olenko sanonut että parisuhdeseksi on välttämättä hyvää tai että sitä edes olisi? Luepas tuo minun panomies/elättäjä-teksti. Avaan siinä hieman tätä asiaa, mikä varmasti on johtanut monen ukkomiehen ilotytön luokse. Tarkoitan tällä sitä, että jos nainen saa "kesytettyä" miehensä, niin hän menettää pikkuhiljaa seksuaalisen mielenkiintonsa tätä kohtaan, josta seuraa myös se, että mies tulee huomaamaan että vaihtoehdot on joko muuttua ihmisenä, pistää muija vaihtoon tai hakea oma seksuaalinen tyydytys jostain ihan muualta.
    Kirjoitat erittäin osuvasti mielestäni tuosta parisuhdeseksistä, sen tunteettomuudesta ja maksullisuudesta. Siinä vaiheessa, kun seksiä käytetään esim kiristysvälineenä jomman kumman osapuolen tahdon toteuttamiseen, niin minun on vaikea nähdä sitä millään tavoin terveenä tai keskinäistä kunnioitusta vaalivana käytöksenä.
    Vaikka pari(-, tai miksei vaikka moni)suhde sinäänsä ei ole mikään tae onnelliselle, tai täysipainoiselle seksielämälle, niin uskon kuitenkin että siinä on potentiaalia paremmin kuin irtosuhteissa. En tietysti osaa omasta kokemuksesta puhua emotionaalisen yhteyden rakentamisesta irtosuhteissa, mutta olisi helppo uskoa, että se ei ole helppoa. Ja minä uskon, että hyvä suhde edellyttää vahvan emotionaalisen, älyllisen ja fyysisen yhteyden. Mikään näistä yksinään ei riitä.
    Jos aletaan kikkailemaan ja leikkimään käsitteillä, niin voisi kysyä seuraavaa: jos toinen on parisuhteessa elättinä, niin onko silloin vain pitkäaikaissopimuksella toimiva prostituoitu? Tai jos mies maksaa baarissa naisen juoman, niin onko nainen huora jos hän makaa miehen kanssa? Mutta tuollaisilla asioilla ei ole mitään käytännön merkitystä.

    Sitten suuri motiivi-spekulointi. Miksi herrat Sheen, Grant ja Woods maksavat seksistä, vaikka he varmasti pystyisivät pokaamaan lähestulkoon kenet tahansa sinkun ja ison osan varatuista. Onko kyse siitä, että ilotytöt pitäisivät suunsa kiinni heidän seikkailuista? No ainakin kaikki ovat jääneet kiinni, joten tuskinpa. Onko globaali julkisuus liian suuri taakka, joka estää olemasta rennosti kanssakäymisissä ei-mega-julkkisten kanssa? Ehkä. Kuinka moni ei-julkisuudennälkäinen uskaltaa ihan oikeasti hypätä hetken sekoiluun jonkun Tigerin kanssa, kun tietää millainen mediamyllytys siitä saattaa syntyä?
    Siispä, Pros' to the rescue. Rahalla saa ja sitähän riittää. Helposti saatavaa ja dumpattavaa ihmislihaa. Ja sitten vaan jännitetään, että kuinka moni heistä alkaa kiristää uhaten vaimolle kertomisella tai kirjoittaa elämänkerran jossa retostelee vähän värittäen juttuja.
    Mietinkin, että mahtavatko nuo herrat olla oikeasti onnellisia. Voisin kuvitella, että kovasti stressaavaa elämää viettävät, vaikka siinä kuinka olisi puolensa.
    Nämä herrat eivät suinkaan ole kirjoitukseni "nörttejä", mutta uskoakseni keskiverto-lukijani/-kohderyhmääni kuuluva voi samaistua helpommin suomalaiseen nörttiin jolla käy huono flaksi, kuin globaaliin miljonääri-megatähteen, jolla käy liian hyvä flaksi ;)

    Hauskaa, miten prostituutio on kaikkein puhuttavin asia tässä kirjoituksessa.

    VastaaPoista
  8. "Harvemmin prostituutiokeskustelun yhteyteen tuodaan esille se seikka, että parisuhteissakin harrastetaan yhtä lailla tunteetonta, täysin mekaanista seksiä. "

    Miehet harvoin ovat ylpeitä harjoittamastaan heteroseksistä, koska vain harvat miehet seksiä oikeasti naisilta saavat. Suuri osa sukupuolisuhteista on huonotasoista diplomatiaa ja kontakteja hierarkisen jätkä/muijaporukan edustajien välillä.


    Bloggaaja kirjoittaa näin:
    "Tai jos mies maksaa baarissa naisen juoman, niin onko nainen huora jos hän makaa miehen kanssa? Mutta tuollaisilla asioilla ei ole mitään käytännön merkitystä. "

    Bloggaajalta on turha odottaa naisiin kohdistuvaa kritiikkiä. Toki naisen hyväksikäyttöä pitäisi tutkia enemmänkin. :D

    VastaaPoista
  9. bmad - Olet aivan oikeassa. Minä en kritisoi naisia. Tilanne olisi aivan eri, jos voisimme MUUTTAA naisia. Mutta kukaan ei voi pakottaa toista muuttumaan vastentahtoisesti. Tämä blogi ei keskity naisten kritisoimiseen. En tarjoa sitä ylellisyyttä heille. Kritisoin meitä miehiä, jotta voisimme nähdä omat heikkoutemme ja muuttua vahvemmiksi. Jos haluaa kasvaa ihmisenä ja tarkemmin ottaen miehenä, niin ne kasvumahdollisuudet ei löydy _naisten_ vajavaisuuksia tai _naisten_ heikkouksia tuijottamalla. Jos haluaa kasvaa, niin täytyy olla raadollisen rehellinen itseään kohtaan ja otettava asenteen tasolla vastuu kaikesta.

    Tietysti- jos haluaisi leikkiä jotain universaalia, apokalyptista syyttäjää, niin yhtälailla osoiteltaisiin miehiä ja naisia. Mutta tässä blogissa ei ole siitä kyse. Tässä blogissa on kyse subjektiivisesta vastuun ottamisesta omasta onnellisuudesta, asenteen säätämisestä sellaiseksi, että se palvelee tätä tarkoitusta.

    VastaaPoista
  10. Naisten asettaminen kritiikin ja analyysin, itsetiedostamisen ja viisauden yläpuolelle on suurin virhe, minkä miehet ovat maan päällä tehneet.

    VastaaPoista
  11. Tuossa on kyllä asiaa. Minut, kuten lukemattomat muut länsimaiset miehet, on kasvatettu ihannoimaan naisia ja kohtelemaan heitä nöyristellen ja välillä suorastaan palvoen, mikä vuorostaan vain aiheutti vieroksumisreaktion naisissa ja se taas vuorostaan aina vain lisää itsehalveksuntaa minussa.

    Kun sitten heräsin ymmärtämään Suomessakin harjoitetun feministisen politiikan todellisuuden, herätti se minussa vihareaktion, jota sitten purin mm. Henryn sivustoille.

    Olen edelleen antifeministi, mutta olen alkanut ymmärtämään, ettei naisten tuntema vastenmielisyys nöyristeleviä ja anteeksipyyteleviä miehiä kohtaan ole valinta: he eivät VOI pitää sellaista miestä puoleensavetävänä. Sen enempää kuin mies voisi pakottaa itsensä pitämään lihavaa ja ryppyistä keski-iän ohittanutta naista puoleensavetävänä.

    Feministisen politiikan seurauksena miehiltä tehdään valtion kautta tulonsiirtoja naisille, mikä osaltaan heikentää miesten mahdollisuutta aiheuttaa naisessa turvallisuuden tunteen ja sama seuraus on myös poikia syrjäyttävällä koulujärjestelmällä, sillä koulutettu ja hyvätuloinen nainen harvemmin valitsee kouluttamatonta miestä rinnalleen.

    (Tiedän kyllä, että koulutus- ja tulotaso ovat vain kaksi statusindikaattoria suuressa joukossa.)

    "Näin ollen, jos mies ei herätä minkäänlaista turvallisuuden tunnetta naisessa, niin toiveet ainakaan pitkäaikaisesta parisuhteesta on menetetty. Jos mies ei johdonmukaisesti uskalla olla sitä mitä on, niin naiset kyllä haistaa sen. Naiset tuntuu sulattavan ihan uskomatonta paskaa miehiltä, jos miehet tekevät sen määrätietoisesti ja luontevana osana persoonaansa."

    Tuo selittää mm. feministien hiljaisuuden Islamin äärimmäisen sovinismin edessä.

    VastaaPoista
  12. Lisäyksenä: seksinpuute ei ole tasa-arvo-ongelma, mutta miesten tasa-arvo-ongelmiin puuttuminen vähentäisi miesten seksinpuutetta.

    Tietenkään se ei sitä kokonaan ratkaisisi, mikään ei ratkaisisi, sillä seksimarkkinoilla on raadollinen kilpailu.

    Seksi liittyy lisääntymiseen ja lisääntyminen evoluutioon ja epäreilu kilpailu kuuluu evoluution ytimeen.

    VastaaPoista
  13. Nyt ollaan Mikko asian ytimessä. Jos epäreilu kilpailu on pelin henki, niin se vaan täytyy hyväksyä. Sitä vastaan voi alkaa perustella järjellä, mutta jos ihmislajin lisääntymisellä olisi paljoakaan tekemistä järjen kanssa, niin tokkopa me olisimme korviamme myöten tässä ylikansoittumisen kusessa :D

    Miesten ongelmiin puuttuminen vähentäisi miesten seksinpuutetta. Tasa-arvo sinäänsä on mielestäni epäkäytännöllinen näkökulma näihin ongelmiin.

    VastaaPoista
  14. "Jos epäreilu kilpailu on pelin henki, niin se vaan täytyy hyväksyä."

    Miksi tämä laissez-faire filosofia ei kelpaa vastaukseksi yhteenkään naisten tasa-arvo-ongelmaan?

    Miehillä ja naisilla on biologisista syistä keskimäärin erilaiset vahvuudet ja heikkoudet. Naisten heikkouksista merkittävimmät liittyvät lasten hankintaan ja huonompiin itsepuolustusvalmiuksiin. Yhteiskunta on nähnyt aiheelliseksi kompensoida näitä heikkouksia varsin mittavin tulonsiirroin.

    Luulen, että Horsmalahtea ja kumppaneita kismittää se, että nörttimiesten verorahat, sairasvakuutusmaksut, asepalvelus ym. kyllä kelpaavat muille, mutta sillä ainoalla elämänalueella jolla he itse tarvitsisivat vähän tasoitusta kilpailussa, ei olekaan tarjolla minkäänlaista solidaarisuutta, vaan viidakon lait ja "the winner takes it all" -meininki pitäisi hyväksyä mukisematta. Yhteiskunta on ikään kuin varannut heille taloudellisen aisankannattajan roolin.

    VastaaPoista
  15. Ei tämä ole mikään miesten tasa-arvo-ongelma. Jos se joku tasa-arvo-ongelma on, niin sosiaalipoliittinen. Ei sukupuolisidonnainen.
    Sosiaalipoliittinen sen takia, että jos joissain perheissä ja kasvuympäristöissä ei ole valmiuksia antaa nuorelle kehittyvälle ihmiselle kunnollista tukea terveen itsetunnon kehittymiselle, hellyyttä lapsena jne.

    Mutta että tasoitusta?

    No mutta mikä olisi ratkaisu? Perustetaan naisten oma armeijaa vastaava systeemi, missä 18-29v naiset pakotetaan kiertämään ovelta ovelle, tai palvelemaan jossain valtion porttolassa, jonne pääsee vammais-, vanhus- tai säälittävä tapaus-statuksella höyläämään vastentahtoista tyttöä?
    Don't think so.

    Tai sitten valistamalla naisia tekemään aloitteita, kuten Horsmalahti esitti. No, jos naiset tulevat tekemään enemmän aloitteita, niin mihin on kirjoitettu, että he tulisivat tekemään rohkeita ehdotuksiaan näille nörteille.
    Ei pillua anneta solidaarisuudesta, herranen aika! Säälipanot ovat tapaus sinänsä, mutta melkoinen riskisijoitus, jos niiden varaan perustaa rakkauselämänsä.

    No entä jos säädettäisiin laki, että jos nainen ei kolmeenkymppiin mennessä ole avioitunut, niin hänet pakkonaitetaan nörtille ilman palautusoikeutta? Se taas ei ole mikään tae sille että saa seksiä.

    Siis mitä TASOITUSTA Horsmalahti ja kumppanit nyt oikein haluavat? Mitä se käytännössä tarkoittaa? Tää on ihan kieroutunutta hommaa! Ei pariutuminen toimi kuin saunassakäynti, että kaveri lämmittää saunan ja sinä menet kylpemään.
    Rakkautta ne nörtit haluaa eikä seksiä, vaikka se manifestoituukin heidän puheissaan seksinä. He haluavat tuntea olevansa rakastettuja ja rakastaa itse. Ei sitä saisi mistään valtionkonttorin perseautomaatilta.

    Saamattomien nörttien täytyy itse kasvaa ihmisinä, jotta heillä ansaitsevat saada naista. Kukaan ei voi tehdä sitä työtä heidän puolesta, joka heidän täytyy tehdä itse.

    VastaaPoista
  16. "No mutta mikä olisi ratkaisu?"

    Vaaditaan vaan naisilta enemmän, aivan kuten meiltä miehiltäkin vaaditaan ja kaikki voittavat:

    Nörtit saavat (arvostavampaa) naisseuraa, samalla kun naisseurasta tulee älykkäämpää ja tasokkaampaa, naisten tarjoaman seksin määrä lisääntyy ja laatu paranee nykyisestä c-tasosta a-luokkaan.

    "Perustetaan naisten oma armeijaa vastaava systeemi, missä 18-29v naiset pakotetaan kiertämään ovelta ovelle, tai palvelemaan jossain valtion porttolassa, jonne pääsee vammais-, vanhus- tai säälittävä tapaus-statuksella höyläämään vastentahtoista tyttöä?"

    Naisen hoivavietti pitää saada kuriin tai
    kanavoitua oikein. Parempihan naisten olisi tarjota hoivaa sitä tarvitseville, eikä femiinisyyden kadottaneille alfamiehille, jotka ovat kieltämättä kuin pahankurisia pikkulapsia, joita naiset sitten palkitsevat seksillä. Nörtin kohtaaminen seksuaalitilanteessa on paljon vaativampaa, koska nörtit tietävät usein naiseudesta muita miehiä enemmän.

    "Tai sitten valistamalla naisia tekemään aloitteita, kuten Horsmalahti esitti. No, jos naiset tulevat tekemään enemmän aloitteita, niin mihin on kirjoitettu, että he tulisivat tekemään rohkeita ehdotuksiaan näille nörteille."

    Sitten tekevät, kun maailma on siihen valmis. Toistaiseksi naiset eivät ole kyllin älykkäitä (keskimäärin) siihen. Kun ihminen irtautuu riittävästi eläinkunnasta hän kykenee kyllä tekemään muutakin kuin laskemaan alleen joka paikassa. Mutta laske nyt alle kuitenkin.

    VastaaPoista
  17. "Rakkautta ne nörtit haluaa eikä seksiä, vaikka se manifestoituukin heidän puheissaan seksinä. "

    Totta tuokin. Mutta seksi irtaimenakin kokemuksena voi olla avaava, varsinkin jos prostu opettaa panemaan, mistä voi olla hyötyä sitten vapailla markkinoilla.

    Prostituutiosta harvemmin annetaan hyvää kuvaa, ja toisekseen se on nykyolosuhteissa sen verran kallista, että normaalimiehen pitäisi saada jostain perintö/pelivoitto rahoja käyttöön, että jatkuva juokseminen olisi mielekästä. :)

    Naisen seksipalvelus on jo aika kaukaa haettu, mutta kyllä asepalveluskin varmasti tuntuu oudolta ajatukselta planeetalla, jossa sotia on minimaalisen vähän ja ihmiset solidaarisia keskenään...

    VastaaPoista
  18. En nyt oikein ymmärrä joitakin esille tipahtaneita pointteja: ei kaikilla naisilla ole mitään eläimellistä halua ihastua alfamiehiin, eikä kaikki kauniitkaan naiset tykkää "äijistä", sellaisista jotka treenaa ja on valtavia, on kiinnostuneita vapaaottelusta, NHL:stä, ja jotka on sosiaalisissa tilanteissa porukan alfauroksia. Mutta siitä huolimatta heteronaiset kyllä poikkeuksetta tykkäävät siitä että laihalla nörtillä on edes vähän lihaksia, ja että laiha nörtti tekee muutakin kuin istuskelee kaiken vapaa-aikansa sisällä pelaamassa. Nainen voi tottua tuollaiseenkin, mutta turha kuvitella että se NAUTTII tällaisien itseensä käpertyjien 24/7 seurasta pitemmän päälle. Seurauksena voi epäilemättä olla huonoa seksiä, tai ei seksiä ollenkaan. Tai, seksi voi pysyä hyvänä mutta nainen päättää siitä huolimatta häipyä. Tai mies, mutta yleensä nainen. Luulen että tätä tapahtuu tosi useissa suhteissa, eikä pelkästään nörteille. Tai no, mikä nyt on oikea nörtti ja mikä ei, who knows.

    Itse en ole kertaakaan törmännyt minkäänlaiseen kilpailuun naisista. En edes oikeastaan voi allekirjoittaa että olisi olemassa mitään kilpailua. Tutustuminen ja ihastuminen on niin spontaaneja tapahtumia ettei siinä katsella ympärille että oiskos jossain vielä joku parempi tarjolla. Seuraavaksi on vuorossa seksi joka on vähintään yhtä spontaania. Vielä ei ole tapahtunut mitään hankalaa imo. Mutta mitä tapahtuu ihastumisen ja seksin jälkeen makes the difference: ihan samalla tavalla miehet kuin naisetkin tuppaavat tottumaan hyvään olotilaan ja turvallisuuteen, ja kun siitä tulee rutiinia, tulee siitä myös lopulta tylsää ja lopulta rakaskin ihminen alkaa tuntumaan vastenmieliseltä jos se on liian ennalta-arvattava eikä tee yhtään mitään suhteen eteen. Tiedän kyllä mistä puhun. Katson juuri tässä kohtaa peiliin, itse tein itsestäni elämäni rakkauden silmissä tylsän ja ero tuli 4,5 vuoden jälkeen. En ole pahemmin valittanut kenellekään vaikka tuntuukin että maailma näyttää romahtaneelta versiolta aiemmasta.

    En tiedä pystyykö omaa persoonaansa paljoa muuttamaan mutta niin sitä vain täytyy yrittää jos huomaa tehneensä mokia ja näkee että jossain voi kehittyä, muuten ei pärjätä ihmisten kanssa. Ei naisten eikä miesten.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi, olet aivan oikeassa. Naisilla on erilaisia mieltymyksiä, aivan kuten miehilläkin. Alfamies on terminä yhtä hankala kuin nörtti. Ehkä postaan siitä lähiaikoina.
    Ei kaikki miehetkään pidä itseään joka päivä tuntitolkulla peiliin tuijottavista lasikenkäprinsessoista, jotka eivät osaa mitään käytännöllistä. Itse tykkään, että nainen on selkeän feminiininen, mutta pragmaattinen. Samoin älykkyys - en kelpuuttaisi mitään bimbo-kanaa, mutta ei sen tartte olla mikään mekkoon pukeutunut Einstein. Ja mitä ulkonäköön tulee, niin tärkeintä on että on terveen ja hyvinvoivan näköinen; Ei mikään fitness-studiolla asuva ja ikuisilla ihmedieteillä itseään rääkännyt neurootikko, mutta ei sitä toista ääripäätäkään. Paljon tärkeämpää kuin joku yksittäinen ulkoinen tai opittu asia on, että miltä jonkun ihmisen seurassa tuntuu. Joidenkin ihmisten kanssa on vaan ihan helvetin vaikea olla. Johtuuko se sitten siitä, että jommalla kummalla on liikaa käsittelemättömiä asioita, jotka sitten vaikuttavat tiedostamatta ulosantiin ja intuitioon - en tiedä.

    Minä olen törmännyt kilpailuun naisista. Sekä suoran, että piilevään. Siis sekä sellaiseen tilanteeseen, missä useampi mies tavoittelee yhtäaikaisesti yhden naisen suosiota, ja sellaiseen, missä varattua naista koitetaan myrkyttää kumppaniaan vastaan ja voittaa itselle. Mutta sama toimii myös naisten kamppailuna miehistä. Ja oma lukunsa ovat nämä tilanteet, kun ollaan mustasukkaisia ex-kullasta, josta sitten joku kaveri on kiinnostunut :D

    Mainitsit kriittiseksi pisteeksi sen mitä tapahtuu parisuhteessa seksin jälkeen. Voisiko sanoa, että kumppani pitää ansaita uudelleen ja uudelleen? Ei riitä että on kerran onnistunut viettelemään hänet ja jopa rengastamaan. avioliittokin on kuitenkin vain instituutio, mutta ihmiset eivät tee ratkaisujaan instituutioiden takia vaan tunteillaan.

    Olen pahoillani viimeisimmän Anonyymin puolesta parisuhteesi päättymisestä, mutta olet ilmeisesti kuitenkin oppinut tärkeän asian elämästä. Äläkä huoli, kyllä tällä pallolla naisia riittää. Aiempi kultasi oli siihenastisen elämäsi rakkaus. Uusi odottaa tuolla jossain. Ja nyt sinä voit olla hänelle myös parempi mies, koska voit olla viisaampi ja vahvempi.

    VastaaPoista
  20. "Kukaan ei voi tehdä sitä työtä heidän puolesta, joka heidän täytyy tehdä itse."

    Naisten mielenkiinnon herättäminen on aivan samanlainen opeteltavissa ja opetettavissa oleva taito kuin vaikkapa julkisen puheen pitäminen. Osa on siinä tietysti luonnostaan parempia kuin toiset, mutta ei se tarkoita, etteikö sitä voisi ja kannattaisi oppia.

    Kyseessä ei ole mikään maaginen "ihmisenä kasvaminen", joka jokaisen täytyisi opetella yksinään päätä seinään hakkaamalla, vaan useimmilta nörteiltähän puuttuu varsin yksinkertaisia ja pinnallisia asioita: viestintä- ja markkinointitaitoja, itseluottamusta, realistinen käsitys omista mahdollisuuksista jne.

    Hyvinvointiyhteiskunta tuputtaa apua kaikkeen mahdolliseen työnhausta vauvanhoitoon. Tässä valossa on aika omituista, ettei ketään kiinnosta pätkän vertaa auttaa tässä ongelmassa, vaan naisettomat nörtit jätetään pienen pilkkaamisen jälkeen oman onnensa nojaan.

    VastaaPoista
  21. "Joidenkin ihmisten kanssa on vaan ihan helvetin vaikea olla. Johtuuko se sitten siitä, että jommalla kummalla on liikaa käsittelemättömiä asioita, jotka sitten vaikuttavat tiedostamatta ulosantiin ja intuitioon - en tiedä."

    Jos etsii mutkattomia ihmisiä silloin
    "vika" voi olla myöskin omassa pinnallisuudessa, eikä siinä kandidaattien monimutkaisuudessa.
    Joidenkin ihmisten seura voi toki olla huonoa niiden jatkuvien kompleksien ja elämässä tapahtuneiden virhesiirtojen takia. "Luurankoja kaapissa"-ilmiö ei miellytä nykyihmistä, joka haluaa ainakin arkisissa mitoissa olla rehellinen. Valitettavasti asia kuitenkin on niin, että ongelmaihmisenä voidaan pitää lähes ketä tahansa tietyissä tilanteissa. Aika monikin voi olla se hankala "Alf", josta kaikki puhuvat ja jota kukaan ei oikein ymmärrä. :D

    "En tiedä pystyykö omaa persoonaansa paljoa muuttamaan mutta niin sitä vain täytyy yrittää jos huomaa tehneensä mokia ja näkee että jossain voi kehittyä, muuten ei pärjätä ihmisten kanssa. Ei naisten eikä miesten. "

    Ei omaa persoonaa voi, eikä pidäkään muuttaa. Omia mokia arvioitaessa pitää miettiä että mikä oli OMA moka ja mikä ei. Myös naisen tekemä virhe on normaalikuvio. Usein "hyvien liittojen avioerot" johtuvat molempien tekemien virheiden yhteisvaikutuksesta, eivät suinkaan vain miesten töppäilystä. Miehet liian usein päätyvät ajattelemaan juuri noin, että "minussahan se vika oli". Kadotettua hyvää IHMISsuhdetta ei voi kuitenkaan korvata toisella. Eron ottanut nainen kantaa harteillaan virheensä painolastia, vaikkei itse sitä tajuaisikaan.

    "Hyvinvointiyhteiskunta tuputtaa apua kaikkeen mahdolliseen työnhausta vauvanhoitoon. Tässä valossa on aika omituista, ettei ketään kiinnosta pätkän vertaa auttaa tässä ongelmassa, vaan naisettomat nörtit jätetään pienen pilkkaamisen jälkeen oman onnensa nojaan. "

    Minun mielestäni pitäisi puhua ennemmin
    siitä, miten naiset voisivat markkinoida itsensä nörteille. Se, että nörtit pannaan juoksemaan naisten perässä on lähtökohtaisesti väärä tapa, koska eihän se toimi. Nörtithän odottavat, että heidät tullaan hakemaan, koska se on luonnollista. Nainen vaan ei tiedä miksi hakisi. KOSKA alfat hakevat naiset ja estävät nörttiveljien seksinsaannin. No, maailma tulee vielä muuttumaan. On se muuallakin toista. Niin: ja minullahan on nainen. :)

    VastaaPoista
  22. Vestigia kirjoitti:
    "Kyseessä ei ole mikään maaginen "ihmisenä kasvaminen", ....yksinkertaisia ja pinnallisia asioita: viestintä- ja markkinointitaitoja, itseluottamusta, realistinen käsitys omista mahdollisuuksista jne."

    Voi olla, että tämä johtuu eri merkitysten antamisesta sanoille, mutta olen eri mieltä. Ihmisenä kasvaminen ei toki ole mitään maagista, tai sellaista jonka voisi tehdä vaan vaikeuksien kautta. Miellän itse "kasvaneeni ihmisenä" mm. sellaisen asian myötä, kun olen eritellyt onnistumisiani ja epäonnistumisiani parisuhderintamalla ja miettinyt syy-yhteyttä tapahtuneille. Jos homma on mennyt vituiks, niin sitten on täytynyt kelata että miten minun olisi pitänyt toimia että niin ei olisi käynyt. Ja sitten kun nämä johtopäätökset on saatu muutettua opetuksiksi ja vietyä käytäntöön, niin voilá - kasvua! Tai sellainen tilanne, kun aloitin aikanaan ju-jutsun harrastamisen päätettyäni että jos joku hyökkää kimppuuni, niin saa maksaa siitä kovan hinnan. Joku omaan arvoon, elämänarvoihin, asenteisiin, mielipiteisiin ja tekoihin liittyvä oivallus, joka on niin vahva että se siirtyy käytäntöön.
    Ja juuri tällaisten asioiden kautta mielestäni se itsevarmuuskin voi kasvaa tukevalle pohjalle.

    bmadille sanoisin, että olen jyrkästi eri mieltä. Sanot että omaa persoonaa ei voi muuttaa. Kuulisin mielelläni perustelusi.
    Minä väitän, että me muutumme omasta ja ympäristömme vaikutuksesta koko ajan. Kun menemme kouluun ja opimme uusia asioita, kun tapaamme uusia ihmisiä ja heidän maailmankatsomuksiaan - kaikki nuo vaikuttaa meihin jotenkin. Ne saavat meidät muuttamaan käsitystämme maailmasta ja siitä, miten siinä pitäisi toimia. Me rakennamme ja päivitämme koko ajan uskomusjärjestelmäämme. Jos bmad vilpittömästi uskot, että persoonallisuus ei voi muuttua, niin miksi edes esität että naisten pitäisi muuttua siten, että he alkaisivat "markkinoida itseään nörteille". Nehän ovat huikeassa ristiriidassa keskenään.

    Olet oikeassa siinä, että alfat hakevat naiset. Alfat ovat aina hakeneet naisia ja tulevat hakemaan. On turha odottaa, että yksikään mies joka todella haluaa paritella, tulisi pidättäytymään tästä halustaan, jotta joku mahdollinen kilpailija saisi paritella. Haluaisitko sinä luopua mahdollisuudestasi olla kumppanisi kanssa, jotta voisit osoittaa solidaarisuutta jollekin laiskalle ja epäsosiaaliselle nörtille? Kaverille kans?

    Aloitekyky on (yksi) maskuliinisen miehen tunnusmerkki. Olisi väärin naisia kohtaan alkaa vaatimaan heiltä maskuliinista käytöstä myös parisuhde-elämässä. Heiltä vaaditaan sitä jo niin paljon työelämässä - keskinäistä kilpailua, itsensä jopa aggressiivista esilletuomista ja tulosvastuun kantoa.
    Puhun yleistyksin, mutta kannattaa tarkkailla homoseksuaalisia pariskuntia. Saatat huomata, että heilläkin on usein "maskuliininen" ja "feminiininen" osapuoli. Vaikka sukupuolet ja ihmiset ylipäätään ovat itsessään saman arvoisia, niin niiden eroavaisuudet kannattaa kuitenkin tunnustaa. Vetovoima ja viehätys perustuu kuitenkin pitkälti vastakohdakkaisuuksiin. Kaksi luonnostaan passiivista odottajaa ei saa paljoakaan aikaiseksi. Saamattomat miehet kai sitten vaan tarvitsevat sellaista Justiina-henkistä naista, mekkoon pukeutunutta äijämäistä komentajaa joka kertoo heille kaapin paikan ja mihin suhde menee. Äkkiseltään voisin kuvitella, että aniharva nainen haluaa toteuttaa 'pirttihirmun' roolia. Moni varmasti _joutuu_ toimimaan näin, jos mies on pahasti aikaansaamaton. Eikä siinä mitään, JOS molemmat tykkää sellaisesta. Minä en tuomitse, vaikka en itse haluaisi sellaista suhdetta. Ja tiedän toki, ettei tämä ole ihan näin mustavalkoista.

    VastaaPoista
  23. "Jos bmad vilpittömästi uskot, että persoonallisuus ei voi muuttua, niin miksi edes esität että naisten pitäisi muuttua siten, että he alkaisivat "markkinoida itseään nörteille". Nehän ovat huikeassa ristiriidassa keskenään.

    Ihminen oppii uutta ja muuttuu, mutta luonne pysyy samana, ellei jotain todella älytöntä tapahdu... luonteenmuutos vaatii jo aikamoista noituutta.

    "Nörtti" on suomeksi sanoen herkkä luonne, ja minun mielestäni herkällä luonteella ei kyllä ole ensisijaista velvollisuutta toimia aloitteentekijänä. Ujo tykkää tulla pokatuksi ja rohkea tarttua haasteeseen. :D

    "Olet oikeassa siinä, että alfat hakevat naiset. Alfat ovat aina hakeneet naisia ja tulevat hakemaan. On turha odottaa, että yksikään mies joka todella haluaa paritella, tulisi pidättäytymään tästä halustaan, jotta joku mahdollinen kilpailija saisi paritella."

    Ongelma on se, että naiset tarjoavat
    parittelu- tai muita seksimahdollisuuksia vain vähän miehiin nähden. Näin ollen yleensä kaverille ei voida jättää mitään. Olen Horsmalahden kanssa samaa mieltä siitä, että tyttöjen asenteita seksin suhteen pitäisi kehittää eteenpäin. Ei liiasta siveydestä hyötyä ole. Se on hillitön haitta. Naisilla on keskinäistä ahdistusta (paineita) seksiresurssin jakamisesta ja syyllisyyden tunteista on vaikea päästä eroon.

    "Haluaisitko sinä luopua mahdollisuudestasi olla kumppanisi kanssa, jotta voisit osoittaa solidaarisuutta jollekin laiskalle ja epäsosiaaliselle nörtille? Kaverille kans?"

    Ha. Rakkaudesta luopuminen on liian kova hinta vaihtelunhalusta. Ja kyllä vaan, minulla on kokemusta parinvaihdosta ja kumppanin lainaamisesta molempiin suuntiin.

    "Aloitekyky on (yksi) maskuliinisen miehen tunnusmerkki. Olisi väärin naisia kohtaan alkaa vaatimaan heiltä maskuliinista käytöstä myös parisuhde-elämässä."

    Aloitekykyhän on itsevarman ja ulospäinsuuntautuneen luonteen tunnusmerkki.
    Maskuliinisuutta, kyllä. Mutta sekä miehissä, että naisissa on nämä kriteerit täyttäviä. Sitten osa ihmisistä on sisäänpäinvetäytyviä ja ujompia tapauksia. Heille ei pitäisi irrationaalisesti asettaa samoja käyttäytymistavoitteita sukupuoliroolimuoteista käsin.

    "Heiltä vaaditaan sitä jo niin paljon työelämässä - keskinäistä kilpailua, itsensä jopa aggressiivista esilletuomista ja tulosvastuun kantoa. "

    Enkä ihmettele, miksei esimerkiksi
    teknologiarintamalla tapahdu mitään mullistavaa. Miehet kilpailevat, mutta tehokas avaruuslentokone ja autenttinen seksirobotti meiltä puuttuvat yhä.

    "Kaksi luonnostaan passiivista odottajaa ei saa paljoakaan aikaiseksi. Saamattomat miehet kai sitten vaan tarvitsevat sellaista Justiina-henkistä naista, mekkoon pukeutunutta äijämäistä komentajaa joka kertoo heille kaapin paikan ja mihin suhde menee."

    Ei ujojen kohdalla voi puhua saamattomista. Se on typerää.

    Eikä ujo mieskään tarvitse epävakauttajaa elämäänsä. Aika usein herkkä ja kova luonne sopivat yhteen, joskin se on vähän itse kunkin intresseistä kiinni. Yhteiskunnassa pitäisi olla enemmän sellaista "tervettä sadomasokismia", eikä vaan pikkusieluista kiusantekoa.

    VastaaPoista
  24. "Ongelma on se, että naiset tarjoavat
    parittelu- tai muita seksimahdollisuuksia vain vähän miehiin nähden. Näin ollen yleensä kaverille ei voida jättää mitään. Olen Horsmalahden kanssa samaa mieltä siitä, että tyttöjen asenteita seksin suhteen pitäisi kehittää eteenpäin. Ei liiasta siveydestä hyötyä ole. Se on hillitön haitta. Naisilla on keskinäistä ahdistusta (paineita) seksiresurssin jakamisesta ja syyllisyyden tunteista on vaikea päästä eroon."

    Näin kauppatieteilijälle kuullostaa kovin erikoiselta tämä seksiresurssi. Aloitan pian human resources managementti kurssia ja onkohan siinä juuri aiheena tämä kyseinen resurssi?

    Naiset tarjoavat vähän parittelumahdollisuuksia sellaiselle miehelle, joka ei vain ole haluttava. Jos on uskomukset ja nuppi kunnossa, elämä kunnossa ja tarkoitus siinä ja osaat antaa naiselle orgasmeja, niin kyllä niitä parittelumahdollisuuksia tulee. Mitä enemmän sun nuppi on tähän suuntaan kunnossa, niin sitä enemmän mahdollisuuksia tulee. Itse tunnen miehiä, jotka ovat luoneet niin vahvan todellisuuden, että naiset lähestyvät heitä jatkuvasti.

    Naiset haluavat olla rivoja lutkia makuuhuoneessa ja hienoja neitejä makuuhuoneen ulkopuolella ja etsivät Miestä joka ymmärtää tämän.

    "Ei ujojen kohdalla voi puhua saamattomista. Se on typerää."

    Ei siinä ole mitään typerää. Se on saamattomuutta. Olin ennen itsekin ujo, mutta muutin sen. Ihminen voi muuttaa itsensä millaiseksi haluaa, kunhan löytää keinot siihen ja keinoja kyllä löytyy. Oma valintani oli NLP. Saamattomuutta on se, että ei löydä muutokseen keinoja. Tottakai muutos vaatii aina hieman duunia itsensä kanssa.

    On uskomatonta lähteä etsimään vastausta seksin puutteeseen politiikasta eikä itsensä muutoksesta. Mikä on kun ei osata katsoa vain peiliin?

    Mutta Simo.. Hieno blogi. Hienoa asiaa!

    Ihmettelen Simo sitä mitenkä jaksatkin tätä, vääntää täällä rautalangasta näitä asioita ihmisille. :)

    Terveisin Ville P. Tapasimme Shaden kurssilla.

    VastaaPoista
  25. Hei Ville! Kiitos erinomaisesta kommentista.

    Tiivistit aika hienosti asiat. Mutta kuten huomaat blogin viimeaikaisesta päivitystaajuudesta, niin en minäkään ole jaksanut täällä vääntää rautalankaa. Olen keskittynyt viimeaikoina enemmän käytännön asioihin, kuin niistä puhumiseen :D

    Tuosta Shaden seminaarista pitäisi varmaan tehdä joku mindblowing-kirjoitus. Ei tartte kuin raapaista varmaan pintaa, niin saisi ravisteltua useiden ihmisten seksuaalikäsityksiä. Seurauksena tuttua "toi nyt on vaan oman kullin kiillottamista", "ei toi voi mennä noin" ja muutama "ei hitto, noinhan tuo oikeasti menee, kun sitä ajattelee".

    Pidä Ville lippu korkealla, kuten Shadekin sanoi: te olette edelläkävijöitä. Ja näin symbolisena huutona tulevaisuuteen, "Onneksi olkoon sille naiselle, jonka kanssa päädyt yhteen. Sinulla on hieno mies, olet valinnut hyvin".

    VastaaPoista